"Εβαζαν χάπια στη μπύρα του Μαραντόνα για να μην ενοχλεί τα βράδια"!

από Αντώνης Γκάτζιος

Σοκαριστική αποκάλυψη της παιδοψυχολόγου του Ντιεγκίτο Φερνάντο, του μικρότερου γιου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, για τη… φροντίδα που λάβαινε ο Αργεντινός θρύλος, λίγο καιρό πριν από τον θάνατό του.

Όλο και πιο σοκαριστικές λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για την… φροντίδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με την Γκρισέλντα Μορέλ, παιδοψυχολόγο του μικρότερου γιου του, Ντιεγκίτο Φερνάντο, να καταθέτει στην δικαιοσύνη ότι του έδιναν χάπια με αλκοόλ για να κοιμάται.

“Η Μονόνα (σ.σ. η Μιλάγρος Ροντρίγκες, η μαγείρισσα) άρχισε να μας λέει ότι για παράδειγμα ένας από τους φροντιστές, δεν είπε ποιος, του έλιωνε χάπια και τα έβαζε στην μπύρα για να μην ενοχλεί τα βράδια. Επειδή ο Ντιέγκο δεν κοιμόταν, το έκανε αυτό με τα χάπια ύστερα από αίτημα του Ντιέγκο. Όλα ήταν αιτήματα του Ντιέγκο. Αν ο Ντιέγκο σηκωνόταν στις 9 το πρωί και ζητούσε μπύρα, του την έδιναν” εξήγησε η Μορέλ.

Η παιδοψυχολόγος, η οποία παραβρέθηκε σε πολλές επισκέψεις του γιου του Μαραντόνα στον πατέρα του, εξήγησε ακόμα ότι “ο Ντιέγκο δεν ήθελε να δεχθεί κανέναν. Τον είδα ελάχιστα και δεν βλεπόταν από το πόσο πρησμένος ήταν”.
 
Όπως επισήμανε, μάλιστα, το συζήτησε με έναν μασέρ που ήταν στην ομάδα φροντίδας και της απάντησε ότι “δεν περπατάει και μπορεί να πάθει καρδιοπνευμονικό οίδημα και να πεθάνει”, προσθέτοντας ότι “η Βερόνικα (σ.σ. Οχέδα, μητέρα του Ντιεγκίτο Φερνάντο) ζήτησε να μπουν στηρίγματα γιατί ο Ντιέγκο δεν μπορούσε να κρατηθεί στο μπάνιο και έπεφτε”.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X