Ζουμπούλης στο AllAboutARIS: "Τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ, αλλά θα πέσουν στον λάκο που θα ανοίξουν"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τεράστια έκταση έχει πάρει από χθες το βράδυ η σοκαριστική αποκάλυψη της ΠΑΕ, αναφορικά με τις απειλές για τη ζωή του Θεόδωρου Καρυπίδη και της οικογένειάς του.

Το μήνυμα και η ατάκα “θα φας σφαίρες” έρχονται για να επαναφέρουν στη θλιβερή πραγματικότητα όσους είχαν ανέβει στο… συννεφάκι της εξυγίανσης, αφού η κατάσταση είναι παραπάνω από βρώμικη αλλά και πολύ σοβαρή. 

Το θέμα όπως φαίνεται δεν προέκυψε πρόσφατα αλλά από τον περασμένο Ιανουάριο, όπως σημείωνει στο AllAboutARIS ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Παντελής Ζουμπούλης.

“Τα απειλητικά μηνύματα προς τον Θεόδωρο Καρυπίδη ξεκίνησαν πριν το παιχνίδι στη Λάρισα, στις 26 Ιανουαρίου, και ήταν περισσότερο προειδοποιητικού χαρακτήρα. Τότε είχαν στείλει μήνυμα ότι θα αλλάξουν τον διαιτητή στη Λάρισα, όπως και συνέβη τελικά αφού άλλαξαν τον Κουτσιαύτη και έβαλαν τον Κουμπαράκη χωρίς καμία επίσημη δικαιολογία. Αυτά τα μηνύματα συνεχίστηκαν παραμονές κάθε αγώνα, με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα που πήραν χαρακτήρα απειλής κατά της ζωής του και της οικογενείας του.

Ο Καρυπίδης έχει απευθυνθεί ήδη στο τμήμα εκβιαστών και έχει καταθέσει και το θέμα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Τα τηλέφωνα από τα οποία στάλθηκαν τα μηνύματα, κατόπιν έρευνας των αρχών, προέκυπτε ότι ανήκαν σε πακιστανούς. Είναι η γνωστή μέθοδος…”, ανέφερε αρχικά ο κ. Ζουμπούλης για να συνεχίσει σημειώνοντας ότι: 

“Ολοι αυτή η ενορχηστρωμένη επίθεση των τελευταίων ημερών, από ΜΜΕ που έχουν άμεση διασύνδεση με άλλες ΠΑΕ, έχουν ξεκάθαρο στόχο να πλήξουν τον ΑΡΗ και όχι τον Καρυπίδη. Τους ενοχλεί που ο ΑΡΗΣ είναι σταθερά 2ος φέτος και ότι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου είναι καλύτερος έναντι αυτών. Και επειδή δεν μπορούν να τον σταματήσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν για να τον πλήξουν.

Επίσης, οι επιχειρήσεις της οικογένειας Καρυπίδη συμμετέχουν καθημερινά σε 25-30 δημόσιους διαγωνισμούς. Οποιες συμφωνίες πετυχαίνει, γίνονται πάντα με αξιοκρατικά κριτήρια και διαφάνεια.

Ολα αυτά όμως όχι μόνο δεν πτοούν τον Καρυπίδη αλλά τον πεισμώνουν περισσότερο και είναι ολοφάνερο ότι συσπειρώνουν όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία της την οικογένεια του ΑΡΗ.

Έχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι το επόμενο διάστημα οι ίδιοι κύκλοι θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν τον Καρυπίδη σε άλλα και σε άλλα κατασκευασμένα σενάρια για τα οποία είμαστε ήδη ενήμεροι και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Στο τέλος θα πέσουν οι ίδιοι στον λάκο που θα ανοίξουν”.

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά θα μας...αποκαλύψετε ποιος παίκτης, ποιας ομάδας ερευνάται από την επιτροπή δεοντολογίας για σεξουαλική παρενόχληση ή μόνο στον ΑΡΗ θα πετάτε λάσπη;

Χ
X