Σάκιτς: "Αξίζουμε την δεύτερη θέση, έχουμε κίνητρο"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μίλησε για το κίνητρο που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του και θέλουν μια ανάλογη συνέχεια!

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ίσως είναι κουρασμένοι γιατί έπαιξαν κόντρα στην Αϊντχόβεν. Θα δούμε, θα γίνει ένα καλό ματς” σημείωσε αρχικά.

Για το αν το αυριανό παιχνίδι θα είναι ίδιο με αυτό του Κυπέλλου:

“Δεν είναι ένα καλό παράδειγμα, γιατί δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας περισσότερη ενέργεια και ένταση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Για το αν θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί καλύτερος στην άμυνα:

“Στην άμυνα πάντα έχουμε καλή απόδοση. Πάντα είμαστε συμπαγής. Έχουμε πολλά ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Δύο στιγμές, που χάσαμε την συγκέντρωσή μας, με Ολυμπιακό, μας στέρησαν κάτι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι”.

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

 “Eίναι παρελθόν, πήγαμε ήδη στο επόμενο ματς. Αν το ξαναδείτε το ματς, είχαμε 70% κατοχή, ευκαιρίες σημαντικές. Κάναμε τα πάντα, απλά ήμασταν άτυχοι, μας έλειψε το γκολ”.

Για την βαθμολογία:

“Πάντα υπάρχει πίεση στο κλαμπ, αλλά είμαστε σε όλη την σεζόν σε αυτή τη θέση. Δεν νιώθω πίεση, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Είμαστε σε αυτή τη θέση και την αξίζουμε και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Το κίνητρο για εμάς είναι να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην θέση αυτή”.

Για τα συνεχόμενα ματς και τις “ανάσες” της εβδομάδας:

“Φαίνεται και στην προπόνηση, πως είμαστε πιο φρέσκοι τώρα. Υπάρχει περισσότερη ενέργεια. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ (φυσιοθεραπευτές κτλ), δουλέψαμε πολύ καλά, η μία εβδομάδα αυτή θα μας κάνει καλό και θα φανεί και στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα