Σύλληψη Καραπαπά με κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου!

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Zήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία ούτως ώστε να προετοιμάσει την απολογία του

“Μπλεξίματα” για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dikografies.blogspot.com, o Καραπαπάς το πρωί του Σαββάτου (20/2) πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, προκειμένου να καταγγείλει την κλοπή ή απώλεια του όπλου του από αγνώστους.

Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, καθώς σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας όπλου.

Έτσι, συνελήφθη επί τόπου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Πλημμελειοδικείο του Πειραιά, όπου ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία ούτως ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Στο τέλος, αφέθηκε ελεύθερος.

Η τοποθέτηση του:

«Κατήγγειλα σήμερα την κλοπή της τσάντας μου που μέσα περιείχε το νόμιμο όπλο μου. Πήγα όπως κάθε νόμιμος πολίτης και κατήγγειλα την απώλεια αλλά όταν έχεις νόμιμη άδεια και σου κλέβουν το όπλο υπάρχει μια παράλληλη τυπική διαδικασία ενός πλημμελήματος που λέγεται πλημμελής φύλαξη οπλισμού, η οποία φυσικά τηρήθηκε και για μένα όπως για όλους.

 
Φυσικά εδώ έχουμε κλοπή και όχι απώλεια. Εγώ δεν έχασα κάτι αλλά μου το έκλεψαν» έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στους λογιαριασμούς του στα social media. Και φυσικά το έκανε διότι προέκυψε το συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο κάθε άλλο παρά παρέπεμπε σε αυτό που συνέβη.
«Ούτε χειροπέδες μου πέρασαν φυσικά όπως λέει η πουρομπεμπέκα που βγαίνει στις εκπομπές του Θωμαίδη. Δεν της τα είπε καλά ο ρουφιάνος της γραμματέας στο δικαστήριο Πειραιά!» πρόσθεσε ο Κώστας Καραπαπάς.

«Βέβαια έτσι αστραπιαία που τα έμαθε όλα, μπαίνουν άλλες σκέψεις για την κλοπή γενικώς… Όπως επίσης αναρωτιέμαι για πόσο θα γελοιοποιούν την Δικαιοσύνη με διαρροές και ρουφιανές κάποιοι που θα έπρεπε να την προστατεύουν! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ JURASSIK PARK πρός τιμής της πουρομπεμπέκας!!!»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X