Κινείται νομικά κατά του ΣΚΑΪ και του Αλαφούζου ο Καρυπίδης!

από AllAboutARIS

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων-σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του ΑΡΗ- στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ δεν θα αφήσουν αμέτοχο τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ πρόκειται να κινηθεί νομικά (με μήνυση και αγωγή) κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και του Γιάννη Αλαφούζου, που διέδωσε-πάντα σύμφωνα με την πλευρά Καρυπίδη-“ψεύδη και αθλιότητες” στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του.  

Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει ανάλογη κίνηση και για όποιο μέσο αναπαράγει τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ και τα υιοθετεί εξ ολοκλήρου.

Επίσης σημειώνει ότι είναι φοβερό πως 2 ανταγωνιστές θεωρητικά OPEN και ΣΚΑΙ κάνουν εναλλάξ ρεπορτάζ και αναφορες που φυσικα αναδημοσιεύονται απο τα σαιτ που ανήκουν σε Σαββίδη και Αλαφούζο.

Πλέον η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο…

Πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτό το ρεπορτάζ…μπλέκουν το περίφημο ένταλμα της προηγούμενης εβδομάδας. Υπόθεση που ήδη έχει λυθεί μέσα στην εβδομάδα με την καταβολή ενός ποσού 31.500 ευρώ από την πλευρά Καρυπίδη. Για τόσο μεγάλο θέμα μιλάμε και φυσικά για “εντάλματα σύλληψης” με τον ισχυρό άνδρα του ΑΡΗ να κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα. Αυριο πάντως θα είναι στο Καραισκάκης… 

“ΕΚΟΨΑΝ” ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΣΑ!

Παράλληλα προκαλεί κάκιστη εντύπωση και είναι δείγμα των σκοπών ότι ενώ ο  Πέτσας δήλωσε για το θέμα των ραπιντ τεστ ότι όλα έγιναν νόμιμα και υπάρχει και ο έλεγχος του ελεκτικολυ συμβουλίου, παρουσιάστηκε μόνο μία φράση του για τις τιμές που αποκομμένη βγάζει άλλο νόημα!

Ο κ. Πέτσας είπε:
“Καταλαβαίνω από αυτά που έχω δει ότι τηρήθηκε αυτό που προβλέπεται στον σχετικό νόμο για τις συμβάσεις, δηλαδή η δυνατότητα να απευθυνθεί κάνείς σε 3 που μπορούν να κάνουν την προσφορά, με βάση το σχετικό νομοθέτημα, πάντα με τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

Άκουσα τον Περιφερειάρχη να λέει ότι είχε εγκριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο η διαδικασία. Επομένως εδώ είναι ένα ζήτημα νομιμότητας, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ακούω, που φαίνεται πως τηρήθηκαν οι βασικές προδιαγραφές και πρέπει να το δούμε”.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟ

“Ένα άλλο θέμα, όμως, έχει να κάνει με την τιμή. Αν μιλάμε για διαφορετικές τιμές την ίδια χρονική περίοδο, τότε κάτι παραπάνω πρέπει να ψάξουμε για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει”.

Δείτε το επίμαχο βίντεο που προκάλεσε την οργή του Θ.Καρυπίδη και τις νομικές του ενέργειες:

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X