Ευκαιρία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τελευταίο ματς μακριά από τη Θεσσαλονίκη, για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δεύτερη “επίσκεψη” μέσα σε δέκα μέρες για τον ΑΡΗ στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας ξανά τον Ολυμπιακό αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. 

Το ντερμπί της 23ης αγωνιστικής (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS) αποτελεί μία πολύ δύσκολη αποστολή για τους “κιτρινόμαυρους”, όμως παράλληλα είναι και η ευκαιρία για αυτούς ώστε να διατηρήσουν το φετινό τους αήττητο στην πρωτεύουσα. 

Ο ΑΡΗΣ πετυχαίνει τον Ολυμπιακό εν μέσω Ευρώπης και έχοντας χάσει το κίνητρο του αήττητου, στοιχεία τα οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ώστε να φύγει με βαθμό ή βαθμόυς σήμερα από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

ΑΡΗΣ: “Φρέσκος” και σχεδόν πλήρης

Η εβδομάδα αυτή ήταν η πρώτη μετά από 1,5 μήνα χωρίς εμβόλιμη υποχρέωση, δίνοντας στην ομάδα ανάσες και την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Ο ΑΡΗΣ κατέβηκε στην Αθήνα χωρίς τον τιμωρημένο Γκάμα και τον τραυματία Ματίγια, έχοντας όμως ξανά τους Τζέγκο και Ιωάννου που επιστρέφουν από τιμωρία. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το μυαλό… στην PSV

Κακά τα ψέματα οι “ερυθρόλευκοι” σκέφτονται περισσότερο την Ευρώπη παρά το ματς με τον ΑΡΗ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάσουν και σήμερα μία σβοαρή εικόνα.

Μπα (τιμωρημένος) και Αβραάμ Παπαδόπουλος (τραυματίας) είναι οι μοναδικές απουσίες για τον Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας κανονικά στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X