Ένταξη βάσει πλάνου…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΑΡΗΣ κέρδισε και σε ατομικό επίπεδο, με τις εμφανίσεις κάποιων παικτών.

Ειδικά ανασταλτικά υπήρχαν πολλοί διακριθέντες, με τον Κώστα Μήτρογλου να να αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση μετά το γκολ που σκόραρε.

Ναι μεν ακόμα δεν δίνει το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο, αλλά στη φάση του πέναλτι έβγαλε το ένστικτο του “ψυχρού” εκτέλεστή και πέτυχε ένα γκολ ψυχολογίας. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που οι άνθρωποι του ΑΡΗ τον επέλεξαν.

Το ένστικτο αυτό βέβαια πρέπει να συνδυαστεί και με την αγωνιστική ετοιμότητα στην οποία προσπαθεί να φτάσει ο 32χρονος άσσος. Και οδεύει προς αυτή βάσει πλάνου το οποίο έχουν καταρτίσει ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του, οι οποίοι την κατάσταση του παίκτη αγωνιστικά αλλά και πνευματικά.

Ο Άκης Μάντζιος έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγα τετ α τετ μέχρι στιγμής με τον Μήτρογλου, τον έχει από κοντά και τον περιμένει με φόντο την έναρξη των πλέι οφ μετά τα μέσα Μαρτίου.

Μέχρι τότε ο Μήτρογλου… πρέπει να παίζει. Οχι γιατί το επιβάλλει κάποιος, αλλά επειδή χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να βρει ξανά ρυθμό αφού μόνο οι προπονήσεις.

Για αυτό άλλωστε ο Άκης Μάντζιος αυξάνει τον χρόνο συμμετοχής του σταδιακά, με πρόθεση όπως έχουμε σημειώσει ξανά να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και βασικό στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και με τον Ατρόμητο και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα