H… αχαριστία του Πορτίγια στο μεγαλείο της!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε άλλο επίπεδο έχει πάει την προκλητική του στάση ο Κριστιάν Πορτίγια… ΑΡΗΣ!

Ο Ισπανός, που με καμάρι δήλωνε τάχα Αρειανός, “τρέχει” την ομάδα στη FIFA για επιπλέον χρήματα πέραν από εκείνα που πήρε και φυσικά δεν τα δούλεψε ποτέ! 

Έχουμε και λέμε…

Ο Πορτίγια συμφώνησε πέρυσι το καλοκαίρι για 400 χιλιάδες ευρώ και πήρε 350 χιλιάδες προκαταβολή, χρήματα που του επιδικάστηκαν σκανδαλωδώς! 

Ο ΑΡΗΣ ρύθμισε τις υπόλοιπες 50 χιλιάδες ευρώ σε δύο δόσεις. Απλά καθυστέρησε εννέα μέρες να πληρώσει την πρώτη δόση, που είχε οριστεί για τις 30/10, ειδοποιώντας ωστόσο τον παίκτη. Μάλιστα η ομάδα κατέβαλε τη δεύτερη δόση πέντε μέρες νωρίτερα! 

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο Πορτίγια προσέφυγε στη FIFA και ζητάει το πέναλτι των 50 χιλιάδων ευρώ για την καθυστέρηση της δόσης! 

Φυσικά η προσφυγή του δεν έχει τύχη, αποό τη στιγμή που έχει πάρει όλα τα λεφτά. Απλά να καταλάβουν κάποιοι πόσο Αρειανός… δεν ήταν ο συγκεκριμένος και φυσικά τι αμαρτίες διαχειρίζεται όλο αυτό το διάστημα ο Θεόδωρος Καρυπίδης. 

Την ίδια στιγμή η Παρί τιμωρήθηκε με πρόστιμο 700χιλ ευρώ, γιατί καθυστερεί να πληρώσει προμηθευτές της από το 2017 – 2018!

Επίσης ο ΑΡΗΣ είχε την ίδια δυνατότητα, δηλαδή να ενεργοποιήσει την ποινή για την Αλ Κορ και την καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ωστόσο μετά από συνεννόηση των δύο πλευρών ο Καρυπίδης δέχθηκε να δώσει λίγο χρόνο ακόμα, ενώ θα μπορούσε να εισπράξει 50 χιλιάδες για κάθε μήνα που η Αλ Κορ καθυστέρησε στην καταβολή των χρημάτων. 

Προτεινόμενα Άρθρα