Focus στα ερωτηματικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ενα 24ωρο και κάτι παραπάνω απέμεινε για τη σέντρα στον δεύτερο κρίσιμο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στον οποίο ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος και με κίνητρο να τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Το πρόβλημα… ενδεκάδας για τον Άκη Μάντζιο ακούει στο όνομα του Γκαρσία, με την απουσία του Αργεντινού να δημιουργεί το ένα από τα τρία σίγουρα ερωτηματικά στα πλάνα του Άκη Μάντζιου. 

Μπρούνο και Σίλβα είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, την ώρα που υπάρχει ακόμα μία ανοικτή θέση στην κορυφή της επίθεσης και συγκεκριμένα στην κορυφή. 

Ο Μάνος και ο Μαντσίνι είναι οι δύο βασικές επιλογές του Μάντζιου και η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τον προσανατολισμό του ΑΡΗ. Αν θα αποφασίσει δηλαδή να κρατήσει τον Αργεντινό για να τον ρίξει στη διάρκεια του ματς και να εκμεταλλευτεί την κόπωση στα στόπερ του Ολυμπιακού ή όχι. 

Πίσω στην άμυνα ο Σάκιτς με τον Γκάνεα διεκδικούν μία θέση στα άκρα της άμυνας και με τον Ρουμάνο να κερδίζει πόντους μετά την εμφάνισή του κόντρα στον Ατρόμητο.

Εάν υπάρξει άλλη αλλαγή θα είναι στα στόπερ, με τον Μπεναλουάν αντί του Δεληζήση εκτός εάν ο Μάντζιος κρατήσει τον Γαλλοτυνήσιο για να τον χρησιμοποιήσει στην Τούμπα. 

Προτεινόμενα Άρθρα