Η Μπάγερν "προσγείωσε" την Ντόρτμουντ (hls)

από AllAboutARIS

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 4-2 στην «Αλιάντς Αρένα» στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Με το εν λόγω αποτέλεσμα η Μπάγερν επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας (+2 από την Λειψία) και αναγκάζει την Ντόρτομουντ να αυξήσει το σερί ηττών που μετράει στα Klassiker.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν… ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς όχι μόνο σκόραραν στην πρώτη φάση, με τον Χάαλαντ να νικάει με την βοήθεια και του Μπόατενγκ τον Νόιερ με δυνατό. μακρινό, σουτ, μόλις στο 2’.

Αλλά, επτά λεπτά μετά, με μια γρήγορα εκτελεσμένη επίθεση και πάσα του Σουλτς στον Αζάρ, ο δεύτερος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χάαλαντ σκόραρε εκ νέου, αυτή την φορά με κοντινή προβολή, για το 0-2.

Στη συνέχεια η κυριαρχία πέρασε στην Μπάγερν που ισοφάρισε σε 2-2 πριν το ημίχρονο με δύο τέρματα του “Λέβα”. 

Δύο λεπτά πριν το τέλος, ο Γκορέτσκα σκόραρε με την βοήθεια και του δοκαριού και απέδωσε δικαιοσύνη για την ομάδα του Φλικ, ενώ στο 90ο λεπτό ο Λεβαντόβσκι σημείωσε το 4-2, έκανε χατ-τρικ κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Μπάγερν, αφήνοντας την Ντόρτμουντ στην έκτη θέση και το -16.

Προτεινόμενα Άρθρα