Μπουτσικαρη, οι παρατηρητές είναι της Λίγκας ή του… ΠΑΟ;

από Αντώνης Γκάτζιος

Τα όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκού μόνο απαρατήρητα δεν μπορούν να περάσουν και δημιουργούν πολλά ερωτήματα, ενώ υπάρχει και… συνέχεια.

Άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε φιλάθλους των γηπεδούχων, αλλά το ερώτημα είναι αν ο παρατηρητής του αγώνα, Παπαγιάννηςτα κατέγραψε ή.. μάλωνε με τους δημοσιογράφους;

Κατα την διάρκεια του ματς όπως γράφει το passports.gr κάλεσε κοντά του τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ιωαννίνων και του υπέδειξε το σημείο που κάθονταν οι δημοσιογράφοι, κάνοντας παράπονα για τη… συμπεριφορά τους. Μάλιστα, υπέδειξε την έξοδο από το γήπεδο ενός εκ των δημοσιογράφων επειδή ο τελευταίος ήθελε να του υποβάλλει μήνυση για εξύβριση!

Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο υπεύθυνος, μέλος της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και δάσκαλος kick boxing, Μιχάλης Νικήτογλου, διακρίνεται καθαρά στο video που δημοσιεύει το PASsports να χτυπά τον φίλαθλο του ΠΑΣ στο στέρνο. Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του ΠΑΣ Γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Από πλευράς Παναθηναϊκού στο περιστατικό συμμετείχε και ο επιχειρησιακός διευθυντής της “πράσινης” ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος.

Είναι άγνωστο, βέβαια, αν ο παρατηρητής έγραψε για τις μπουνιές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σε φιλάθλους του ΠΑΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΘΛ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ. Βέβαια, στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό, ο τότε παρατηρητής έσπευσε να γράψει για “επίθεση” του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά για τις ύβρεις του Λάζλο Μπόλονι, ούτε κουβέντα.

Και η απορία που δημιουργείται και απευθύνεται προς τον πρόεδρο της Super League (και εκπροσώπου του Παναθηναϊκού), Λεωνίδα Μπουτσικάρη, είναι η εξής: Οι παρατηρητές τελικά είναι της Λίγκας ή του… ΠΑΟ;

Προτεινόμενα Άρθρα