Ο "κορμός" και οι παρεμβάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τουλάχιστον τρεις θέσεις ανοικτές στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται από θέση ισχύος τον προβληματικό αλλά επικίνδυνο ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι στο οποίο παίζονται αρκετά, για αυτό και δεν χαλαρώνει.

Ο πρώτος που είναι σε εγρήγορση; Ο Άκης Μάντζιος. Για αυτό και τα πλάνα του δεν παρεκκλίνουν από αυτά των αγώνων με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 

Ο Έλληνας τεχνικός θα βασιστεί στον “κορμό” των τελευταίων αγώνων, με κάποιες αλλαγές… ανάγκης αλλά ίσως και τακτικής σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα. 

Αρχικά στο τέρμα, υπάρχει ο Μπου΄σε που επανήλθε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει προβάδισμα αλλά τη θέση διεκδικεί ξανά και ο Χουλιάν Κουέστα. 

Στα μπακ, όπως σημειώθηκε και τις προηγούμενες μέρες, είναι πιθανό ο Γκάνεα να επανέλθει στο αρχικό σχήμα και ο Σάκιτς να κάτσει στον πάγκο για να αποτελέσει εναλλακτική στα χαφ. Εκτός εάν ο Αυστριακός ξεκινήσει και μετατοπιστεί εκεί στη διάρκεια του ματς. 

Τζέγκο και Σάσα θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τον Μπερτόγλιο λίγο πιο μπροστά. Στα εξτρέμ σίγουρος θεωρείται ο Γκάμα, με τον Μπρούνο να έχει προβάδισμα έναντι του Σίλβα για την άλλη θέση. Μάνος ή Μήτρογλου διεκδικούν μέχρι τελευταία στιγμή τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. 

Προτεινόμενα Άρθρα