Οι... κλέφτες του ΑΡΗ φανερώνουν και ένα από τα μεγαλύτερα ατού για τη μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα #ARISFC #ARIS

Ένας ΑΡΗΣ στην… πίεση: Πρέσινγκ, εντάσεις και κλεψίματα

Οι... κλέφτες του ΑΡΗ φανερώνουν και ένα από τα μεγαλύτερα ατού για τη μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα #ARISFC #ARIS

Η άμυνα είναι ένα από τα βασικά… συστατικά της φετινής επιτυχίας του ΑΡΗ.

Η παρατήρηση αυτή δεν αφορά μόνο την τετράδα της άμυνας ή τα δύο χαφ αλλά συνολικά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα πιέζει από την πρώτη γραμμή της άμυνας της. Δηλαδή την επίθεση. 

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από 26 αγωνιστικές οι “κιτρινόμαυροι” είναι 1οι σε κλεψίματα στο πρωτάθλημα me 679. Ούτε είναι τυχαίο ότι στους πρώτους 20 “κλέφτες” του πρωταθλήματος -μετά τους τερματοφύλακες- οι πέντε είναι του ΑΡΗ! Οι Σάκιτς, Σούντγκρεν, Ματίγια, Τζέγκο και Σάσα. 

Αν λάβουμε μάλιστα υπόψιν ότι σε αυτούς τους 20 οι εννέα είναι τερματοφύλακες, αυτόματα μεγαλώνει η αξία του εν λόγω στατιστικού. 

Ένας ΑΡΗΣ στην… πίεση: Πρέσινγκ, εντάσεις και κλεψίματα
Προηγούμενο άρθρο Ένας ΑΡΗΣ στην… πίεση: Πρέσινγκ, εντάσεις και κλεψίματα
Επόμενο άρθρο Καρυπίδης: "Καλή Σαρακοστή με υγεία!" (pic)
Καρυπίδης: "Καλή Σαρακοστή με υγεία!" (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News