"Τα χρώματά του ΑΡΗ αν προδώσεις…"

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ…

Βγήκε ο άνθρωπος που έδιωξε τον Γκάλη (το όνομά σου το γράφουν στα site του συμπολίτη, να πας εκεί να το θαυμάσεις) και έκανε αποκαλύψεις! Τρυπημένος ο ΑΡΗΣ! Μαρινάκης, Καρυπίδης και Κουέστα τον έστησαν μας αποκάλυψε! Και ο Μάντζιος ήταν στο κόλπο αφού τον έβαλε να παίξει ξανά! Αυτά είπε πρώην πρόεδρος του ΑΡΗ!!!. Είχαν στερέψει από ιδέες τα μέσα του Ιβάν και είπε ο Θεόφιλος να βοηθήσει. Συγγραφέας πλέον, να πουλήσει και κανένα βιβλίο γιατί οι πωλήσεις θέλουν την διαφήμισή τους! 

Τους δώσαμε, λοιπόν, το κύπελλο για να μας δώσουν τα ματς πρωταθλήματος! Αυτό είπε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ που έδιωξε τον Γκάλη από την ομάδα και βγάζει τώρα χολή για τον Καρυπίδη. Και μάλιστα ενώ ήταν καλεσμένος για το ευρωπαΙκό κύπελλο στο Τορίνο.

Είναι ανάξια λόγου και κριτικής τα όσα είπε. Πανηγυρίζουν οι παοκτσήδες και τα ΜΜΕ του Ιβάν. Μπράβο! Άντε αύριο να βγεις και στους κολλητούς και να μην ξεχάσεις το ΟΠΕΝ. Αμφιβάλει κανείς ότι αυτή θα είναι η σειρά…εμφανίσεων;

Σε κάθε περίπτωση δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να επισημανθούν. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πρέπει χθες να κινηθεί νομικά. όχι μόνο γιατί συκοφαντείται αισχρά, αλλά γιατί θα πρέπει επιτέλους όλοι αυτοί πριν ανοίξουν το στοματάκι τους να έχουν επίγνωση των συνεπειών.

Το δεύτερο και σημαντικότερο, μετά την εκδίωξη του μεγαλύτερου Ελληνα αθλητή από τον ΑΡΗ, κατάφερες να σε αποθεώνουν σήμερα μέσω της δικής τους προπαγάνδας και ρητορικής, οι οπαδοί του συμπολίτη. Φυσικά δεν έχεις το σθένος να πας μπροστά στον Μάντζιο, μπροστά στους παίκτες του ΑΡΗ και να τους πεις τις αηδίες σου.

Σε κάθε περίπτωση όμως η αποθέωση από τους παοκστήδες είναι για σένα η μεγαλύτερη ντροπή. Και η… άτιμη η υστεροφημία “Πρόεδρε” αξίζει πολλά περισσότερα από μία πρόσχερη μιντιακή εμφάνιση. Με την δεύτερη κέρδισες…κλικ και εμφανίσεις στα ΜΜΕ του Ιβάν, του Αλαφούζου και στα site του συμπολίτη. Αυτά που έχουν λυσσάξει εδώ και μήνες με τον ΑΡΗ! ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΡΗ για το οποίο όπως είπες δεν… σε νοιάζει!Κι εμάς δεν μας νοιάζει όποιος προδίδει τα χρώματα του ΑΡΗ. Υπάρχει και συνθηματάκι…αλλά μάλλον δεν θα το ξέρεις για αυτό δες το βιντεάκι να το μάθεις.  Άλλο είναι το σημαντικότερο όμως για να επανέλθουμε στην υστεροφημία. Ένα να ξέρεις.

Ο Εφιάλτης(σιγά μην βάλουμε δική σου φωτογραφία) θα στοιχειώνει από εδώ και στο εξής όλα τα ονειρά σου… ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

Αφιερωμένο…”Πρόεδρε” το συνθηματάκι!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X