Η συγκυρία και το know how

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εκ πρώτης όψεως το ξεκίνημα του ΑΡΗ στα πλέι οφ κρίνεται δύσκολο.

Και πως να πει κάποιος το αντίθετο, όταν η ομάδα μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία με ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν όμως και οι ιδιαιτερότητές. 

Τα πράγματα έρχονται έτσι που οι “κιτρινόμαυροι” θα πετύχουν τον Πειραιώτες μόλις λίγα 24ωρα μετά από ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ και ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Αρα θα υπάρχει ο παράγοντας της κούρασης, συν κάποια αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Από την πλευρά του ο ΑΡΗΣ έχει σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα για να… φρεσκαριστεί και να παρουσιαστεί πιο έτοιμος. Έχει και αυτός βέβαια τις απουσίες του, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που διαταράσσουν τα βασικά πλάνα του προπονητή. 

Η ομάδα πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και στη νίκη, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί, τόσο στο 1-1 του πρωταθλήματος αλλά και στο ματς Κυπέλλου όπου έχασε τη νίκη από ένα… παράδοξο, αποτελώντας ίσως την ομάδα που κατέφερε να περιορίσει φέτος την επιθετικότητα του Ολυμπιακού περισσότερο από οποοιαδήποτε άλλη. 

Υπάρχει αυτοπεποίθηση, υπάρχει το know how για να περιοριστεί ο Ολυμπιακός. Αυτά τα δύο θα προσπαθήσει να συνδυάσει ο ΑΡΗΣ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X