Ζλάταν: "Γύρισα στην εθνική ομάδα διότι το αξίζω"

από Γιώργος Γκάτος

Ο 39χρονος είναι έτοιμος για την επιστροφή του!

“Επέστρεψα διότι το αξίζω, χάρη σε όσα έχω κάνει τους τελευταίους μήνες, όχι επειδή με λένε Ζλάταν και είμαι ο Ιμπραϊμοβιτς, αλλά λόγω αυτού που κάνω στο γήπεδο. Γι’ αυτό σε επιλέγουν”, είπε ο 39χρονος Σουηδός επιθετικός της Μίλαν, σε συνέντευξή του, στο επίσημο κανάλι της σουηδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λίγες ημέρες μετά την κλήση του στην εθνική ομάδα, έπειτα από πέντε χρόνια.

Η Σουηδία βρίσκεται στον 2ο προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ του 2022, μαζί με την εθνική μας, την Ισπανία, τη Γεωργία και το Κόσοβο.

Ο Σουηδός σταρ, ο οποίος αποχώρησε από την εθνική ομάδα μετά το Euro 2016, είχε μια τεταμένη σχέση με τον προπονητή της εθνικής ομάδας. 

“Μιλάμε για όλα. Βάλαμε μία γραμμή σε όσα συνέβησαν και προχωρήσαμε. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Ο Άντερσον είναι άμεσος και με νοοτροπία νικητή”, πρόσθεσε ο Ιμπραΐμοβιτς και κατέληξε: 
 
“Είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους. Βέβαια, η πρόσκληση στην εθνική σε τέτοια ηλικία είναι λίγο εξωπραγματική. Η νοοτροπία μου είναι η ίδια, θέλω να νικάω με οποιοδήποτε κόστος. Έχω μεγαλύτερη εμπειρία σήμερα, είμαι πιο έξυπνος, κινούμαι με περισσότερο μυαλό και κάνω ό,τι πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X