Μαρτίνς: "Αποδεδειγμένα ο ΑΡΗΣ είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένοι καθώς παίζει με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αποδεδειγμένα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την Άρσεναλ: “Το παιχνίδι στο Λονδίνο μας έχει δώσει δύναμη. Μας έχει γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Φυσικά υπάρχει κούραση και ένας κύκλος παιχνιδιών που πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας”

Για το σχήμα με τους τρεις στόπερ: “Είναι πιθανό να το ξαναδούμε στο μέλλον το σχήμα με τους τρεις στόπερ. Όμως το δουλέψαμε για μία ημέρα και μετά το χρησιμοποιήσαμε με την Άρσεναλ. Δουλεύουμε διάφορα συστήματα. Σε αυτό το σχήμα οι Ανδρούτσος και Όλεγκ θα λειτουργούσαν σαν εξτρέμ. Στο μέλλον ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία να το δουλέψουμε περισσότερο”.

Για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ: “Ένα παιχνίδι με τον 2ο στη βαθμολογία. Απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον ΑΡΗ. Αποδεδειγμένα. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και χρειάζεται όλη μας την προσοχή για να πάρουμε αυτό που θέλουμε και να ξεκαθαρίσουμε την υπόθεση του τίτλου όσο πιο γρήγορα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X