"Λαβωμένος" αλλά αποφασισμένος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πλέι οφ της Super League αρχίζουν και ο ΑΡΗΣ μπαίνει από θέση ισχύος.

Η πρεμιέρα βρίσκει τους “κιτρινόμαυρους” ως 2ους να δοκιμάζονται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον Ολυμπιακό  (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2).

Η έναρξη της εξτρά διαδικασίας του πρωταθλήματος έχει και υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Πέραν του αντιπάλου, υπάρχουν επίσης οι απουσίες των φιλοξενουμένων. Την ίδια στιγμή όμως έχουν υψηλό κίνητρο αλλά και ακόμα μία ευκαιρία για να φύγουν πάλι με θετικό αποτέλεσμα από το Φάληρο, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα και την κούραση των Πειραιωτών.

ΑΡΗΣ: Από απουσίες… άλλο τίποτα!

“Λαβωμένος” ταξίδεψε ο ΑΡΗΣ στην Αθήνα για το σημερινό παιχνίδι. Τα βασικά πλάνα του Μάντζιου δεν επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το βάθος του πάγκου. 

Μπεναλουάν, Μήτρογλου και Κάτσε είναι τραυματίες. Ο Ματίγια είναι ανέτοιμος και ο Σίλβα τιμωρημένος. Υπάρχει βέβαια η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία έπειτα από τρεις εβδομάδες, όμως δεν λογίζεται ως βασικός. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης, Σεγκιέργκης, Μαρμαρίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με… κούραση και χωρίς του Χασάν-Βαλμπουενά

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να επανέλθουν γρήγορα στην ελληνική πραγματικότητα, μόλις λίγα 24ωρα μετά το ταξίδι στο Λονδίνο και τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ.

Στις τάξεις των Πειραιωτών υπάρχει κόπωση αλλά αυτό δεν αναιρεί την ποιότητά τους και δεν μειώνει τον βαθμό δυσκολίας για τον αντίπαλό τους. 

Βαλμπουενά και Χασάν είναι οι απουσίες του Πέδρο Μαρτίνς. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Λαλά, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς και Ελ Αραμπί.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-1η αγωνιστική play off Super League

-Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ (17:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάκομπ Κέλετ (Δανία)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαρς Χάμελγκαρντ (Δανία), Χάινε Σόρενσεν (Δανία)
4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Σάντι Πούτρος (Δανία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X