Τα ερωτηματικά της επίθεσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ταξίδεψε με πολλές απουσίες χθες στην Αθήνα, χωρίς όμως να… διαταράσσουν σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Ο Έλληνας τεχνικός θα προβληματιστεί σίγουρα κατά τη διάρκεια του ματς, με τη διαχείρισή του, ενώ νωρίτερα θα κληθεί να αλλάξει τα 3/11 της ενδεκάδας του σε σχέση με αυτή που παρέταξε κόντρα στον ΟΦΗ.

Πίσω στην άμυνα ο Σάκιτς επανέρχεται αντί του τραυματία Γκάνεα. Ο Αυστριακός θα είναι μαζί με τον Σούντγκρεν στα άκρα της άμυνας -εάν δεν γίνει κάποια έκπληξη με τον Ιωάννου- δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ρόουζ και Δεληζήσης παραμένουν στα στόπερ, μπροστά από τον Κουέστα που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. 

Σάσα και Τζέγκο διατηρούνται… αναγκαστικά στα χαφ λόγω έλλειψης επιλογών. Και πάμε στην επίθεση…

Μπερτόγλιο και Γκάμα είναι οι σίγουροι, με τρεις επιλογές για τη θέση του δεξιού εξτρέμ και του επιθετικού. Μάνος, Μαντσίνι και Μπρούνο διεκδικούν δύο θέσεις. Οι δύο πρώτοι έχουν θεωρητικά το προβάδισμα αλλά δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να μείνει στον πάγκο ώστε να έχει μία ακόμη επιλογή ο Μάντζιος κατά τη διάρκεια του ματς. Και σε αυτήν την περίπτωση, αυτός ίσως να είναι ο Μάνος, με τους Μαντσίνι και Μπρούνο στην ενδεκάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα