Ρεάλ – Λίβερπουλ: Κανονικά στην Μαδρίτη το πρώτο ματς

από AllAboutARIS

Η πρώτη μάχη της Ρεάλ με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Απριλίου θα γίνει κανονικά στην Μαδρίτη.

Το ευχάριστο αυτό νέο για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τους παίκτες του έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (23/3) μέσω της ισπανικής κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα μέσα από ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Μαρία Χεσούς Μοντέρο, ο οποίος μετά από το τέλος συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου έκανε γνωστο πως μετά από τις 30 Μαρτίου δεν θα είναι πλέον σε ισχύ οι περιορισμοί που υπήρχαν μέχρι πρότινος όσον αφορά στις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ισπανία.

Αυτό σημαίνει πως μετά τις 30 Μαρτίου οι Βρετανοί πολίτες υπόκεινται στους ίδιους κανόνες που διέπουν και τους άλλους ταξιδιώτες, όπου είναι απλά υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους ένα αρνητικό PRC προκειμένου να κάνουν το ταξίδι στην Ισπανία και ακολούθως να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 13 Απριλίου δεν θα υπάρχουν έξτρα περιορισμοί για όσους ταξιδεύουν από Βρετανία προς Ισπανία, κάτι που σημαίνει πως στις 6 Απριλίου η Ρεάλ θα φιλοξενήσει κανονικά στο “Αλφρέδο Ντι Στέφανο” την Λίβερπουλ, χωρίς να στερηθεί το αβαντάζ της έδρας της.

Το ίδιο θα ισχύσει μάλιστα και για την Γρανάδα που δύο ημέρες αργότερα, στις 8 Απριλίου, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει στο “Κάρμενες” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στο πλαίσιο τω προημιτελικών του Europa League.

Υπενθυμίζεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν θα αλλάξουν ούτε οι έδρες των αγώνων ρεβάνς, με την Λίβερπουλ να υποδέχεται έτσι στο “Άνφιλντ” την Ρεάλ στις 14 Απριλίου και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένει στις 15 Απριλίου την Γρανάδα στο “Ολντ Τράφορντ”.

πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα