"Νοσοκομείο" η Ρεάλ

από Γιώργος Γκάτος

Τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στη λίστα των απόντων είναι αυτά των Φεντερίκο Βαλβέρδε και Τόνι Κρόος .

Οι  Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Μεντί και Μόντριτς έχουν μπει ανά καιρούς στη λίστα τραυματιών της Ρέαλ δυσκολεύοντας το έργο του Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο το ανησυχητικό είναι πως τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Γάλλο, με την Τρίτη (23/3) να φέρνει δύο έξτρα πονοκεφάλους μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Το πρώτο ήρθε νωρίς το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως ο Τόνι Κρόος χτύπησε στην προπόνηση της εθνικής Γερμανίας και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για Μαδρίτη, με τον Γερμανό να εκτιμάται πως θα μεινει νοκ-άουτ για περίπου 10 ημέρες και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της La Liga με την Έιμπαρ.

Το δεύτερο “αγκάθι” για τον Ζιντάν ήρθε το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του, με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να χτυπάει στο δεξί πόδι, όπου είχε ενοχλήσεις από το ματς με την Θέλτα στο Βίγκο, και το ιατρικό επιτελείο των μερένγκες να αναφέρει πως θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Γεγονός που τον αφήνει σίγουρα εκτός μάχης από το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την Έιμπαρ, με τους γιατρούς να έχουν πέσει πάνω του μήπως και προλάβει τον πρώτο προημιτελικό Champions League με την Λίβερπουλ στις 6 Απριλίου.

Σε περίτπωση μάλιστα που δεν προλάβει, τότε ο Ζιντάν θα έχει δεχτεί ένα ισχυρό πλήγμα αφού με την παρουσία του θα επέτρεπε στον Γάλλο να παρατάξει ένα συμπαγές 4-4-2 απέναντι στους Άγγλους στο πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού των δύο ομάδων, με τον Ουρουγουανό να πλαισίωνε τους Μόντρις, Κρόος και Καζεμίρο στη μάχη της μεσαίας γραμμής.

Πηγή: Sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X