Κατάθεση ψυχής από τον Πραντέλι: "Το ποδόσφαιρο δεν είναι πια για μένα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποχώρησε αιφνιδίως από τον πάγκο της Φιορεντίνα, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη δεύτερη θητεία του στο κλαμπ μετά από μόλις 11 ματς. Κι απ’ ο,τι φαίνεται δεν επρόκειτο για μια απόφαση που έλαβε εν θερμώ.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός, ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα ένα μικρό πρόβλημα υγείας, εξομολογήθηκε μέσω επιστολής προς το κοινό των Βιόλα τους λόγους πίσω από την αποχώρησή του, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει πια στους ίδιους ρυθμούς, ενώ υπονόησε ότι αυτό ίσως ήταν και το τέλος της προπονητική τους καριέρας:

“Ξέρω ότι η προπονητική μου καριέρα μπορεί να τελειώσει εδώ, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα και δεν θέλω να το κάνω. Πιθανόν αυτός ο κόσμος στον οποίο ανήκω όλη μου τη ζωή, ο κόσμος του ποδοσφαίρου, δεν είναι πια για μένα και δεν αναγνωρίζω πια τον εαυτό μου μέσα σε αυτόν. Έχω σίγουρα αλλάξει και αυτός ο κόσμος κινείται, πλέον, πιο γρήγορα απ’ ο,τι είχα φανταστεί. Για αυτό πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει να με παρασύρει αυτή η ταχύτητα να και να ανακαλύψω ποιος πραγματικά είμαι”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X