Οι ελπίδες για Μήτρογλου και οι αμφίβολοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ματς δεν έχει αυτή την εβδομάδα για τον ΑΡΗ, όμως η επιστροφή στις προπονήσεις έχει το ενδιαφέρον της για τους τραυματίες.

Οι απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν λίγες για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος από σήμερα θα αρχίσει να αποκτάει μία πρώτη εικόνα για το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιων παικτών.

Πέραν των Σίλβα και Ματίγια που δεδομένα επανέρχονται, ο προπονητής του ΑΡΗ αναμένει νέα σχετικά με τους Μήτρογλου, Γκάνεα, Κάτσε και Μπεναλουάν. 

Ξεκινώντας με τον τελευταίο, συνεχίζει με θεραπείες αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν υπολογίζει για την επανέναρξη των πλέι οφ. 

Εκείνος που φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 33χρονος φορ ολοκλήρωσε τις φυσικοθεραπείες του ενώ μάλιστα εκμεταλλεύτηκε και την ολιγοήμερη παρουσία του στη Γερμανία για να επισκεφθεί και έναν δικό του γυμναστή, στην προσπάθειά του να επανέλθει άμεσα και ομαλά. 

Εαν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Μήτρογλου έχει ελπίδες για να επανέλθει με τον Αστέρα και να πάρει σε πρώτη φάση κάποια λεπτά συμμετοχής. 

Δύσκολα προλαβαίνει ο Κάτσε ενώ αμφίβολος είναι επίσης και ο Γκάνεα αλλά με κάποιες παραπάνω ελπίδες μήπως και εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να συμπεριληφθεί έστω στην αποστολή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X