Η ανανέωση που… δείχνει αλλαγή τακτικής

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν καλά-καλά η σεζόν μπει στην τελική της ευθεία, ο ΑΡΗΣ έκλεισε ένα σημαντικό μέτωπο εν όψει του καλοκαιριού.

Με την ανανέωση του Λούκας Σάσα ο ΑΡΗΣ έκλεισε αρκετά γρήγορα ένα ανοικτό μέτωπο εν όψει καλοκαιριού, διατηρώντας ένα βασικό κομμάτι του “κορμού” ενώ παράλληλα γλίτωσε το ενδεχόμενο να τον χάσει και να μπει σε διαδικασία αναζήτησης άλλου βασικού χαφ.

Με λίγα λόγια, ο ΑΡΗΣ προνόησε. Κάτι που δεν συνήθιζε σε τέτοιο βαθμό τα προηγούμενα χρόνια και φαίνεται να αλλάζει την… τακτική του πάνω στο θέμα των ανανεώσεων. Μία αλλαγή που ξεκινάει από τους Θεόδωρου Καρυπίδη και Αγησίλαο Τουμαζάτο. 

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου, αλλά και αυτή του Γιώργου Δεληζήση που ακολουθεί, δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αρχή μίας άλλης προσέγγισης στο όλο ζήτημα, με την πρόθεση η συνέχεια να δοθεί μέσα στους επόμενους μήνες. 

Με το φινάλε της σεζόν και εφόσον δεν προκύψει κάποια έκπληξη, ο ΑΡΗΣ δεν αποκλείεται να μπει στη διαδικασία συζητήσεων ανανέωσεις με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται την επόμενη χρονιά και των οποίων η παραμονή κρίνεται ωφέλιμη για την ομάδα. Να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις τους και σε βάθος χρόνου να φτάσει ίσως και σε συμφωνίες. Οπως έκανε δηλαδή με τον Σάσα τους προηγούμενους μήνες. 

Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λίντσεϊ Ρόουζ είναι δύο περιπτώσεις που δεν αποκλείεται να “τρέξουν” από το καλοκαίρι και μετά, από τη στιγμή κιόλας που με τα τωρινά δεδομένα αμφότεροι είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην ομάδα. 

Με τον Σάσα ο ΑΡΗΣ έδειξε ότι θέλει να αποφεύγει τις επαφές της τελευταίας στιγμής, τακτοποιώντας όσο πιο νωρίς γίνεται κάποιες υποθέσεις. Τακτική η οποία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και την οποία ακολουθούν αρκετά κλαμπ της Ευρώπης… Πλέον, μένει να φανεί η συνέχεια. 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X