Φαν’τ Σχιπ: "Φανταστικό αποτέλεσμα, να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο" (vid)

από AllAboutARIS

Την ικανοποίησή του για την ισοπαλία με την Ισπανία εξέφρασε ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χαρακτήρισε φανταστικό το αποτέλεσμα και εξέφρασε την ελπίδα του η Ελλάδα να… μεγαλώσει κι άλλο ποδοσφαιρικά και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Φαν’ τ Σχιπ τόνισε: “Ξέραμε για το παιχνίδι, ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που θα έχει κατοχή. Τα παιδιά αγωνίστηκαν ως ομάδα, δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν ευκαιρίες. Ο Μπακασέτας εξιλεώθηκε για το πέναλτι με το Κόσοβο. Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, φανταστικό αποτέλεσμα”.

Για τους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους:

“Συγχαίρω όλα τα παιδιά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και κάναμε αλλαγές. Ο Λημνιός και ο Μάνταλος έκαναν καλή δουλειά, αλλά θέλαμε φρέσκα παιδιά. Όσοι μπήκαν τα έδωσαν όλα. Ήταν ομαδική προσπάθεια. Ο Λημνιός και ο Τσιμίκας δεν είχαν πολύ χρόνο, αλλά ο Τσιμίκας είδατε ότι έβγαλε σχεδόν όλο το παιχνίδι”.

Για το αν αυτά τα αποτελέσματα ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας:

“Αυτό το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίζουμε με άλλο τρόπο, αλλά τώρα παίζαμε με την Ισπανία και έπρεπε να προσέξουμε, να είμαστε συμπαγείς.. Ελπίζουμε να μεγαλώσουμε κι άλλο, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο”.

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

“Είναι μία καλή αρχή απόψε. Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Το Κόσοβο το ξέρουμε. Έχουμε τη Σουηδία αλλά και τη Γεωργία, που θα θέλαμε μία νίκη. Θα δούμε το πώς θα πάμε από εδώ και πέρα. Και φυσικά παρά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει το πως βλέπουμε τον όμιλο. Η Ισπανία είναι το φαβορί. Εάν μάθαμε κάτι μάθαμε πως η Ελλάδα είναι πολύ ανθεκτική. Όσο περνούσε το παιχνίδι αποκτήσαμε πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βοήθησαν πολύ οι αναπληρωματικοί”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X