Ιμπραίμοβιτς: Έκανε νέο ρεκόρ και αυτοανακηρύχτηκε βασιλιάς της Σουηδίας (vid)

από AllAboutARIS

Μετά από πέντε χρόνια αποχής από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε και μάλιστα το έκανε με στιλ.

Ήταν βασικός απέναντι στην Γεωργία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ως το 84′ (πήρε τη θέση του ο Λούστιγκ) ενώ στο 35′ έβγαλε τη ασίστ στον Κλάεσον που με γκολ του χάρισε το τρίποντο στους Σκανδιναβούς στο πρώτο τους ματς στο δρόμο προς τα γήπεδα του Κατάρ.

Η συμμετοχή του “Ίμπρα” στο παιχνίδι ήταν μάλιστα ιστορική καθώς σε ηλικία 39 ετών έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που πήρε μέρος σε επίσημο παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας παίρνοντας τα σκήπτρα από τον -παλαίμαχο πλέον- κίπερ Τόμας Ραβέλι που είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο σε ηλικία 38 ετών και 59 ημερών.

Φυσικά, ο φορ της Μίλαν δεν θα μπορούσε να μη… διαφημίσει τον εαυτό του αφού λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανέβασε φωτογραφία του από το παιχνίδι με τους Γεωργιανούς που την συνόδευσε με την εξής λεζάντα: “Carl XVII Guztaf”. Ο λόγος φυσικά για τον νυν βασιλιά της Σουηδίας…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X