Με πίστη για την επιστροφή στις νίκες

από Αντώνης Γκάτζιος

Την επιστροφή στις νίκες θα προσπαθήσει να πετύχει σήμερα ο ΑΡΗΣ, ο οποίος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο "Nick Galis Hall" (27/3, 17:00, AllAboutARIS Live, Libero 107,4, ΕΡΤ3).

Ο αντίπαλος είναι ποιοτικά η δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όμως η σημερινή αναμέτρηση μοιάζει ως ευκαιρία για τον ΑΡΗ για να κατακτήσει μία σπουδαία νίκη. Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας αγώνες στο Basketball Champions League, την Τρίτη με το Στρασβούργο και την Πέμπτη με τη Νίζνι, όπου γνώρισε δύο βαριές ήττες, έχοντας πολλές απουσίες. Σήμερα θα δώσει τρίτο σερί ματς μακριά από την έδρα της σε πέντε μέρες και ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωσή της, αλλά και την επιβάρυνση των 10 παικτών που “έβγαλαν” αυτό το ευρωπαϊκό τριήμερο, συν τον αγώνα με παράταση κόντρα στον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο.

Για να κερδίσει ο ΑΡΗΣ πρέπει να μείνει πιστός στο πλάνο που του χάρισε δύο σερί νίκες με Λάρισα και Ηρακλή και του επέτρεψε να έχει “στα σχοινιά” τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι, στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο. Ο ΑΡΗΣ των δύο προαναφερθέντων αγώνων μπορεί να κερδίσει και σήμερα, αλλά και άλλα ματς. Ο ΑΡΗΣ της τελευταίας περιόδου με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά και εύλογα ο Καμπερίδης και οι παίκτες του θέλουν η ομάδα να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο, για να νικήσει έναν καταβεβλημένο μεν, πολύ ποιοτικό δε αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει τους παίκτες για να κερδίζει και με προβλήματα και το έδειξε τόσο κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και απέναντι στον Ηρακλή.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον ΑΡΗ ακούει στο όνομα Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη βουβωνική χώρα δε θα αγωνιστεί. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έπαιξε τα δύο ευρωπαϊκά ματς χωρίς τους Ζήση, Μορέιρα, Σλότερ, Γιάνκοβιτς, Γόντικα, Μαυροειδή και μένει να φανεί αν θα έχει κάποια επιστροφή σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X