Πλήρης μετά από καιρό στα εξτρέμ

από Αντώνης Γκάτζιος

Καιρό έχει να δει τη γραμμή των εξτρέμ πλήρη ο Άκης Μάντζιος. Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, όλο και κάποια απουσία, ή απουσίες, υπήρχαν και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, το απουσιολόγιο στο συγκεκριμένο κομμάτι θα είναι λευκό.

Κόντρα στους Αρκάδες, ο προπονητής του ΑΡΗ θα έχει ξανά όλους τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας στη διάθεσή του. Στο ματς με τον Ολυμπιακό επέστρεψε μεν ο Ματέο Γκαρσία, όμως απουσίαζε ο Σάντε Σίλβα λόγω τιμωρίας. Ο Πορτογάλος τίθεται στη διάθεση του Μάντζιου για την προσεχή αναμέτρηση.

Από την επόμενη εβδομάδα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, θα φανεί ποιες είναι οι σκέψεις του προπονητή του ΑΡΗ ουσιαστικά για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, αφού αριστερά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μπρούνο Γκάμα και στον άξονα υπάρχει ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Λογικά ο Μάντζιος θα κληθεί να επιλέξει έναν από τους Γκαρσία, Σίλβα και Μπρούνο, με τους δύο πρώτους να έχουν σαφές προβάδισμα γι’ αυτήν τη θέση. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος όμως, όπως φαίνεται, στο μυαλό του Μάντζιου είναι πιο πιθανός για την κορυφή της επίθεσης, παρόλο που τον έχει χρησιμοποιήσει και δεξιά, με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X