Ζέκα: "Όταν ακούω τον Εθνικό ύμνο είναι η μοναδική φορά που μιλάω με τον πατέρα μου"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

"Το νιώθω μέσα μου και είναι κάτι που το αισθάνομαι πάρα πολύ και αυτό το είχα πάντα στο μυαλό μου"

Για τα παιχνίδια με την Εθνική: «Θέλω πολύ να έχω συμμετοχή με την Εθνική ομάδα και περιμένω πως και πως τα ματς.Θα τα δώσουμε όλα γιατί θελουμε πολύ να πετύχουμε με την Εθνική ομάδα.Πρώτα για τους εαυτούς μας και μετά για την Εθνική ομάδα γιατί το αξίζουν οι Έλληνες μια μεγάλη χαρά.Ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολο όμιλο αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλος γιατί εξαρτάται από εμάς να πετύχουμε για να πάμε στο Μουντιάλ κάτι που το θελουμε πολύ.

Τα παιχνίδι με την Ισπανία ήταν πολύ σημαντικό για εμάς γιατί ο βαθμός που πήραμε θα μας βοηθήσει πολύ και όποιος καταφέρει εκεί να πάρει βαθμούς θα έχει προβάδισμα.Ξέρουμε όλοι ότι η Ισπανία είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα.Μετά ακολουθούν εμείς και η Σουηδία.Εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Σουηδία και να μαζέψουμε πόντους μετά σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Για τα ματς που έρχονται: «Δυο νίκες πρέπει να πάρουμε για να έχει αξία και το αποτέλεσμα στην Ισπανία. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε τώρα.Η ομάδα είναι πολύ καλά και δείξαμε και στο nations legau ότι μπορούμε να πάμε παραπάνω. Παλέψαμε μέχρι τέλος και πρέπει να έχουμε σε όλα τα ματς στο κεφάλι μας την νίκη».

Για την Ελλάδα και τους Έλληνες: «Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου και την βλέπω όπως την Πορτογαλία.Μου δόθηκε η τεράστια ευκαιρία να παίξω στην Εθνική ομάδα και όλη την αγάπη που μου έδειξαν οι Έλληνες δεν την έχω ζήσει ούτε στην Πορτογαλία.

Για τον εθνικό ύμνο: «Όπως νιώθω στην Πορτογαλία, το ίδιο νιώθω και στην Ελλάδα όταν ακούω τον εθνικό ύμνο. Το νιώθω μέσα μου και είναι κάτι που το αισθάνομαι πάρα πολύ και αυτό το είχα πάντα στο μυαλό μου. Ήθελα όταν θα παίζω στην εθνική να λέω τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας γιατί έχω τεράστιο σεβασμό στους Έλληνες αλλά και στους συμπαίκτες μου. Νομίζω για μένα ήταν πολύ σημαντικό να μάθω τον εθνικό ύμνο».

Προτεινόμενα Άρθρα