"Κρας τεστ" με Ονδούρα

από Αντώνης Γκάτζιος

Τη μεγάλη ισοπαλία με την Ισπανία στη Γρανάδα, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οφείλει να αφήσει πίσω της η Εθνική Ελλάδας.

Η “γαλανόλευκη” έχει μπροστά της το σημαντικό παιχνίδι με την Γεωργία την ερχόμενη Τετάρτη (31/3) στην Τούμπα, όμως σήμερα έχει την δυνατότητα ο Τζον Φαν’τ Σιπ να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχήμα και πρόσωπα στην αναμέτρηση με την Ονδούρα στο ίδιο γήπεδο (17:00, Cosmote Sport 1 και Open TV).

Μάλιστα, αυτό το παιχνίδι έγινε μετά από σχετική εισήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή, για να κρατήσει σε εγρήγορση τους διεθνείς και να μπορέσει ο ίδιος να κάνει σε συνθήκες κανονικού ματς τις δοκιμές του.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο κ. Φαν’τ Σιπ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και παράλληλα να πάρουν την ευκαιρία τους, πρόσωπα με μικρή παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, Καπίνο ή Διούδης στην εστία της Εθνικής. Δεξί μπακ ο Μαυρίας, αριστερό ο Γιαννούλης ή ο Κυριακόπουλος, τις δύο θέσεις των στόπερ διεκδικούν Τζαβέλλας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μαυροπάνος. Στα χαφ Ζέκα και Μπουχαλάκης ή Ανδρούτσος. Η μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τους Μπακασέτα, Φορτούνη, Τζόλη και στην κορυφή θα είναι ο Γιακουμάκης, σε διάταξη 4-2-3-1.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X