"Ανεβαίνει" ο Γκάνεα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κρίστιαν Γκάνεα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ρουμάνος έλειψε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τη διακοπή να τον ευνοεί ώστε να επανέλθει από την ελαφρία θλάση που τον ταλαιπώρησε το τελευταία διάστημα. 

Από τις αρχές της εβδομάδας ο Άκης Μάντζιος περίμενε την πλήρη επάνοδο του 28χρονου φουλ μπακ, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας από την περασμένη Τετάρτη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του σε αυτές δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και “ανεβαίνει” σε σημείο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ιατρικά ο παίκτης είναι “οκ” αλλά υπάρχει ο ανασταλτικός παράγοντας των προπονήσεων που έχασε το προηγούμενο διάστημα. δουλεύοντας σε φουλ ρυθμούς μόλις για δύο μέρες. 

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά εφόσον συνεχίσει έτσι μέχρι αύριο τότε δεν αποκλείεται να αυξηθούν. Για την ώρα πάντως η βασική επιλογή είναι αυτή του Σάκιτς, εκτός αν αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X