"Ο Χάαλαντ προτιμά τη Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα" (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Σύμφωνα με το ESPN το οποίο επικαλείται πηγές δίπλα στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ο Έρλινγκ Χάαλαντ φέρεται να προτιμά την Ρεάλ Μαδρίτης και όχι τους Καταλανούς.

Η παρουσία του Μίνο Ραϊόλα και του πατέρα του Έρλινγκ Χάαλντ στην Ισπανία για συναντήσεις με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια.

Ποιο είναι το πρώτο κλίμα που βγαίνει από αυτές τις επαφές; Σύμφωνα με το ESPN ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ φέρεται να προτιμά τους Μαδριλένους.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλούνται οι δημοσιογράφοι του ESPN και προέρχονται από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της διοίκησης των Καταλανών.

Βέβαια, όπως έχει γίνει ξεκάθαρο κυρίαρχο ρόλο στην υπόθεση θα παίξει το οικονομικό. Πρώτα πρέπει ικανοποιηθεί ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει αποδείξει πως δε βάζει νερό στο κρασί του, μετά να τα βρει η όποια ομάδα με την Ντόρτμουντ και στο τέλος να βρεθεί η χρυσή τομή με τον παίκτη.

Σύμφωνα πάντως με τα δημοσιεύματα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, η πλευρά του παίκτη φαίνεται να είναι εκείνη που θα ικανοποιηθεί πιο εύκολα. Οπότε το μεγάλο στοίχημα είναι να τα βρει κάποιος με τον Ραϊόλα και στη συνέχεια με την Ντόρτμουντ.

Δίχως αμφιβολία το σίριαλ με το που θα πάει ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναμένεται να κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X