Ατομικό για Κάτσε και Μπεναλουάν

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/04, 17:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, παιχνίδι κατοχής και στατικές φάσεις) με τους Εργκυς Κάτσε και Γιόχαν Μπεναλουάν να ακολουθούν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου (τράβηγμα στον δικέφαλο μηριαίο) ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X