Τα αιτήματα του Μέσι προς τον Λαπόρτα για να μείνει στην Μπαρτσελόνα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Μέσι περιμένει να δει να υλοποιούνται τα αιτήματα του και μετά θα συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Eurosport» ο Αργεντινός άσος κατέθεσε μία λίστα με αιτήματα στον πρόεδρο της ομάδας, Ζουάν Λαπόρτα, τα οποία θα πρέπει να ικανοποιηθούν προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα. 

Το πρώτο αίτημα είναι να γίνουν ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις αλλά και μία ενός μεγάλου σταρ, όπως του Χάαλαντ ή του Μπαπέ. Βέβαια με βάση τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα», αυτό δείχνει αρκετά δύσκολο, αν και οι Καταλανοί δείχνουν έτοιμοι να το παλέψουν. 

 
Το δεύτερο αίτημα του Λιονέλ Μέσι έχει να κάνει με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που προέρχονται από την φημισμένη Ακαδημία «La Masia» όπως ο Πέντρι και ο Μορίμπα, ζητώντας ουσιαστικά να υπάρξει εμπιστοσύνη και να αξιοποιηθούν όπως συνέβαινε στο παρελθόν. 

 
Το τρίτο αίτημα του Αργεντινού είναι να έχει απευθείας επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή Ραμόν Πλάνες, ενώ παραδέχεται πως η σχέση του με τον Ρόναλντ Κούμαν είναι εξαιρετική κάτι που δεν είχε για παράδειγμα με τον Ετιέν. Αυτή η σχέση που έχει αναπτύξει ο Μέσι με τον Κούμαν είναι ένα υπέρ για την παραμονή του. 

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Μέσι περιμένει να δει να υλοποιούνται τα αιτήματα του και μετά θα συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, ενώ μέχρι στιγμής παρότι είχε το δικαίωμα, δεν έχει μιλήσει με καμία άλλη ομάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X