Σοκ: Η κοκαΐνη… Κριστιάνο Ρονάλντο κατακλύζει τον πλανήτη

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Σε μία από τις συσκευασίες που περιείχαν τα ναρκωτικά υπήρχε η… σφραγίδα CR7, που παραπέμπει στα αρχικά του σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο

Σε μια τρομερή ιστορία με διακίνηση ναρκωτικών σε όλο τον κόσμο ενέπλεξαν κάποιοι… ευφάνταστοι το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα τελευταία τρία χρόνια το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ βρίσκεται στους καταλόγους των αρχών των περισσότερων χωρών του κόσμου για διακίνηση κοκαΐνης, χωρίς βεβαίως να ευθύνεται ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα, από το 2018 και μετά άγνωστοι προωθούν ναρκωτικά σε όλο τον κόσμο διαβάλλοντας το όνομα του επιθετικού της Γιουβέντους, με τις αρχές τουλάχιστον 7 χωρών να έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις πάνω από 20 ανθρώπων.

Η δίωξη ναρκωτικών έχει στην κατοχή της από… εφόδους σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Ρουμανία, ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα πολλά κιλά ναρκωτικών τα οποία ήταν συσκευασμένα με το logo «CR7», προκαλώντας φυσικά σοκ στο άκουσμα της είδησης, με τον σούπερ σταρ της Γιούβε φυσικά να μην έχει καμία σχέση. Τελευταία χρονικά είδηση ήταν στη Νέα Υόρκη, ενώ και στη χώρα μας πρόσφατα έγινε σύλληψη σχετικά με το εμπόριο ναρκωτικών με την επωνυμία του Πορτογάλου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη ενός 35χρονου για διακίνηση ναρκωτικών στο Μοσχάτο. Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση αλλοδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίσθηκε ο 34χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

 
Μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε οικία στο Μοσχάτο την οποία χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο αποθήκευσης ποσοτήτων ναρκωτικών (καβάτζα) βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 
 
13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη
510 γραμμάρια ηρωίνη
Το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ
Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
Μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας
Ένα ζεύγος κλειδιών

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, σε μία από τις συσκευασίες που περιείχαν τα ναρκωτικά υπήρχε η… σφραγίδα CR7, που παραπέμπει στα αρχικά του σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Αρμόδιο Ανακριτή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X