Novileague: Σούπερ προσφορά* με 50 ευρώ για τους νικητές

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Το προσεχές διήμερο, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επανέρχονται στην δράση, μαζί τους και μία νέα σούπερ προσφορά* στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, με 50€ για τους νικητές!

Στο πρόγραμμα της Novileague συναντάμε δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού. Λειψία-Μπάγερν Μονάχου από την 27η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα (03/04, 19:30) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League (04/04, 19:30).

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Στην «Red Bull Arena», η Λειψία έχει τεράστια ευκαιρία να βάλει… φωτιά στην μάχη του τίτλου, υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Μπάγερν. Οι «ταύροι» βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από την επικείμενη αντίπαλό τους, παραμένουν αήττητοι από τα τέλη Ιανουαρίου (7-1-0) και σε περίπτωση νίκης μπαίνουν γερά στην κούρσα για την κατάκτηση της πρώτης «σαλατιέρας» της ιστορίας τους.

Οι Βαυαροί πήγαν στην διακοπή των Εθνικών με έξι διαδοχικές νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο σημείωσαν αθροιστικά 22 γκολ (3,5 μ.ό. ανά ματς)! Δύο τα βασικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι για τον Χανς Φλικ, καθώς δεν υπολογίζει τους βασικούς Μπόατενγκ και Ντέιβις λόγω τιμωρίας.

Πέραν των απουσιών, ένα ακόμα θετικό στοιχείο για την Λειψία είναι το γεγονός ότι οι πρωταθλητές φέτος μετρούν ήδη τρεις ήττες μακριά από την «Αλιάνζ Αρίνα», οι δύο εξ αυτών μέσα στο 2021 (Γκλάντμπαχ, Άιντραχτ). Πέρσι, δεν έφτασε καν στον συγκεκριμένο αριθμό ηττών, ενώ πρόπερσι έκανε τρεις έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, αυτή δείχνει ισοπαλία. Οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους -και στις δύο έδρες- έληξαν δίχως νικητή, ενώ η Μπάγερν δεν έχει ηττηθεί στην Λειψία από το 2018.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ και στις δύο έδρες: 1-1 (3), 0-0 (2)
Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους ματς: Λεβαντόφσκι (7), Φόρσμπεργκ (3), Μίλερ (2)
Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Πόουλσεν (11), Ανχελίνιο (8), Σάμπιτσερ (7), Φόρσμπεργκ (7)  – Λεβαντόφσκι (40), Μίλερ (13), Γκνάμπρι (10)
Πιο συχνά σκορ φέτος στην Μπουντεσλίγκα: 1-1 (34), 2-1 (21), 0-1 (18), 1-2 (15), 2-2 (13), 0-0 (12)
Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X