Πάμε πάλι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πλέι οφ της Super League επιστρέφουν και ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για την πρώτη του νίκη στην εξτρά περίοδο της σεζόν.

Η πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό εξελίχθηκε σε μεγάλη ευκαιρία, αλλά όχι με τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την ομάδα η οποία διατηρεί τον πρώτο λόγο για τη 2η θέση. Και για να συνεχίσει να τον διατηρεί, θα πρέπει να κερδίσει σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης  (17:15, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2)
.
Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπουν σήμερα στο γήπεδο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ψάχνοντας μία νίκη που είτε θα τους διατηρήσει στη 2η θέση είτε θα τους βοηθήσει να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. 

Συν τοις άλλοις στον ΑΡΗ συνδυάζουν το σημερινό παιχνίδι με εκείνο της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ως δύο ευκαιρίες εντός έδρας ώστε να πλησιάζουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης. 

Με κίνητρο θα παραταχθεί ο Αστέρας, ο οποίος σε πρώτη φάση “κυνηγάει” τον Παναθηναϊκό και όποιες ρεαλιστικές ελπίδες έχει για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

ΑΡΗΣ: Απέκτησε πάλι… βάθος

Η διακοπή ήταν άκρως ευνοϊκή για τον ΑΡΗ αφού ο Μάντζιος είδε τραυματίες και τιμωρημένους να επανέρχονται στα πλάνα του για την επανέναρξη των πλέι οφ.

Μήτρογλου, Γκάνεα, Σίλβα και Ματίγια είναι ξανά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, προσφέροντας εκ νέου βάθος στις επιλογές του και το οποίο δεν υπήρχε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Κάτσε και Μπεναλουάν των οποίων τα ονόματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σημαντικές επιστροφές και για τον Ράσταβατς

Νέα πρόσωπα έχει και η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, με… ενδεκαδάτες επιστροφές για τον Σέρβο τεχνικό.

Σουάρεθ, Μουνάφο και Μπαράλες επανήλθαν στις προπονήσεις και συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Ράσταβατς, σε αντίθεση με τους Καπίγια και Τζίμα οι οποίοι παρέμειναν στην Τρίπολη.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-2η αγωνιστική play off Super League

-ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης (17:15)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X