Κώτσιρας: "Οι αλλαγές έδωσαν ώθηση στον ΑΡΗ"

από Γιώργος Γκάτος

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τη διαφορά που άλλαξε τη ροή του αγώνα

Για το τι δεν πήγε καλά για τους Αρκάδες:

“Έπεσε η απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Μας πίεσε πολύ ο ΑΡΗΣ. Άνοιξε το σκορ σε μια φάση που μας βρήκε σε αμυντική ανισορροπία. Έπρεπε να τελειώσουμε ψηλά τη φάση στο γήπεδο. Βρήκε ανοιχτό γήπεδο και τελείωσε τη φάση. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο που δεν τις κάναμε γκολ. Θα ήταν τελείως διαφορετικό να πάμε με προβάδισμα στο ημίχρονο.”

Για το αν επηρέασε περισσότερο το βάθος πάγκου του ΑΡΗ ή το γεγονός ότι δεν σκόραραν:

“Από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και το παιχνίδι ήταν 0-0, ασφαλώς έπαιξε ρόλο η εικόνα της ομάδας του ΑΡΗ μετά τις αλλαγές. Τους έδωσε φρεσκάδα και ενέργεια. Δύο από αυτούς ήταν και σκόρερ. Όπως είπα και πριν, πολύ σημαντικό θα ήταν να σκοράρουμε. Αυτές οι αλλαγές του ΑΡΗ έδωσαν ώθηση. Εμείς δεν καταφέραμε να φανούμε εντάξει απέναντι τους και να τους αναχαιτίσουμε.”

Για το τι προσδοκά η ομάδα του ως το τέλος της σεζόν:

“Θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ως το τέλος και θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.”

Για το αν είναι όνειρο του η Εθνική:

“Ο καθένας θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδας της χώρας του. Αυτό εξαρτάται από εμένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά εκεί. Από την εικόνα μου εξαρτάται αν θα είμαι εκεί.”

Για το αν θα προτιμούσε μια μεταγραφή στο εξωτερικό ή κλήση από την Εθνική:

“Σε πρώτο πλάνο να μπορέσω να βρεθώ στην Εθνική.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X