Είναι πολλά τα κίνητρα ΑΡΗ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα του Μάντζιου, γνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες του αγώνα.

Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΡΗ, ο οποίος κρατάει στα χέρια του τη 2η θέση και θέλει να συνχίσει έτσι.

Για να το κάνει αυτό καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της ΑΕΚ σήμερα στις 15:00 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1), στο ένα από τα δύο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Ένωση από θέση ισχύος, απ όλες τις απόψεις, όμως δεν την υποτιμάει και καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός για να πάρει μία νίκη που θα φέρει πολλαπλά οφέλη.

Η ΑΕΚ ξέρει ότι παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη 2η θέση ενώ ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα θα δυσκολέψει την προσπάθειά της να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας να διαχειριστεί και αρκετές απουσίες. 

ΑΡΗΣ: Μόνο… ευχάριστα προβλήματα

Σε αντίθεση με την ΑΕΚ τα προβλήματα για τον ΑΡΗ είναι μετρημένα και δεν αλλοιώνουν καθόλου τα αγωνιστικά πλάνα του Άκη Μάντζιου. 

Ο Έλληνας τεχνικός έχει μόνο… ευχάριστα προβλήματα, αφού έχει να διαχειριστεί την πολύ καλή εμφάνιση των Μάνου και Σίλβα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παράλληλα με τις αρκετές επιλογές που έχει στη διάθεσή του. 

Έκτος έμειναν για ακόμη μία αγωνιστική οι Μπεναλουάν, Κάτσε και Ιωάννου που βρίσκονται ακόμα στο ιατρικό δελτίο. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Μαρτίνης.

ΑΕΚ: Φουλ των απουσιών για Χιμένεθ

Συνολικά έντεκα παίκτες βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης, καθιστώντας αρκετά δύσκολο και το έργο του Μανόλο Χιμένεθ

Ο Νταντσέκο ήταν το τελευταίο πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό, ενώ ο Τσιγκρίνσκι ναι μεν προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη αλλά εν τέλει έμεινε εκτός.

Στην Αθήνα παρέμειναν επίσης οι  Μαχαίρας, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια και Χριστόπουλος, Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, και οι Σάκχοφ, Σιμόες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-3η αγωνιστική πλέι οφ Super League

-ΑΡΗΣ-ΑΕΚ (15:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία)
ΒΟΗΘΟΙ: Ντιμίτρι Ζουκ (Λευκορωσία), Άλε Μέσλινκα (Λευκορωσία)
4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Ντούγε Στούκαν (Κροατία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα