Το χαμόγελο επέστρεψε ξανά… (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι της Λεωφόρου ήταν ένα κρίσιμο ματς για τον ΑΡΗ και μία ακόμη ευκαιρία για τον Ματέο Γκαρσία.

Μετά από περίπου δύο μήνες ο Αργεντινός επανήλθε στην αρχική ενδεκάδα, χάρη στις συγκυρίες αλλά και στην απόφαση του Άκη Μάντζιου να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία έπειτα από αρκετό καιρό. 

Από την πρώτη στιγμή ο Έλληνας τεχνικός έχει… πέσει πάνω από τον 24χρονο άσσο και έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια… ενεργοποίησης της ποιότητας και του ταλέντου του, τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα. 

Η περασμένη εβδομάδα βοήθησε τον παίκτη ώστε να φτάσει τα επίπεδα ετοιμότητα που θα του άνοιγαν την πόρτα της ενδεκάδας, έπειτα από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός το προηγούμενο διάστημα αλλά και κάποιες ενοχλήσεις που τον κράτησαν κάπως πίσω τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 

Το θέμα λοιπόν ήταν ποιά θα ήταν η παρουσία του μετά από τόσο καιρό στην ενδεκάδα και μάλιστα σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων όπως το χθεσινό. Και δεν απογοήτευσε. 

Αρκετά συμμετοχικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σταθερός και με καθοριστική παρουσία στο… σφυροκόπημα του ΑΡΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Πήρε πρωτοβουλίες και έδειχνε να αποκτάει αυτοπεποίθηση όσο είχε επαφές με τη μπάλα, με αποκορύφωμα το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο ριμπάουντ από την επέμβαση του Διούδη. Μία κίνηση που την είχε αρκετά κατά την πρώτη του θητεία στην ομάδα. 

Ισως χθες ο Γκαρσία πραγματοποίησε την πιο “γεμάτη” του εμφάνιση φέτος. Το ζήτημα βέβαια είναι η διάρκεια που δεν έχει καταφέρει να βρει σε άλλες στιγμές της σεζόν. Αυτή τη φορά μένει αν θα υπάρξει και συνέχεια… 

Προτεινόμενα Άρθρα