Ολα κρίνονται από τον Γκάμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα στον ΑΡΗ εν όψει ΠΑΟΚ και τις αποφάσεις του Άκη Μάντζιου για τα πλάνα του ντέρμπι.

Ολα περιστρέφονται γύρω από τον Μπρούνο Γκάμα και αν θα τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού, έχοντας αυξήσει από χθες τις πιθανότητές του για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. 

Εάν βγάλει και σήμερα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, τότε θα υπολογίζεται από τον Μάντζιο. Η παρουσία του όμως στην ενδεκάδα αποτελεί μία άλλη κουβέντα…

Αυτή τη στιγμή ο προπονητής του ΑΡΗ στα χέρια του μία πετυχημένη “συνταγή… προίκια απο τη Λεωφόρο, με τους Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία στα εξτρέμ. Για να επαναφέρει τον Γκάμα θα πρέπει να βγάλει έναν από τους δύο -πιθανότατα τον Μαντσίνι- ή να αφήσει εκτός τον Μάνο και να παίξει με τον Αργεντινό στην κορυφή της επίθεσης. Οπως έκανε δηλαδή στην Τούμπα

Εννοείται ότι στην περίπτωση που ο Γκάμα δείξει έτοιμος για ενδεκάδα, τότε θα επανέλθει σε αυτήν και αυτόματα θα δημιουργήσει τα δύο παραπάνω σενάρια για την επίθεση. Διαφορετικά, θα έρθει από τον πάγκο.

Ολα λοιπόν εξαρτώνται από τον Πορτογάλο. Τα… σπουδαία, μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα