Φόρμα, κόπωση και… ελαφρύ φρεσκάρισμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το τελευταίο του παιχνίδι πριν το Πάσχα ετοιμάζεται να δώσει ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Η αναμέτρηση με τους Αρκάδες ολοκληρώνει ένα “γεμάτο” οκταήμερο για τους “κιτρινόμαυρους”, πριν μπουν σε ένα πιο χαλαρό δεκαήμερο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ κάνει ακόμα πιο κομβικό το αυριανό ματς για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Ο 51χρονος τεχνικός καλείται να λάβει υπόψιν του τόσο την κρισμότητα του ματς όσο και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Δηλαδή τη φόρμα κάποιων παικτών αλλά και την κούραση που υπάρχει για ορισμένους έπειτα από δύο ματς υψηλής έντασης μέσα σε μόλις λίγες μέρες. 

Για αυτούς τους λόγους, ο ΑΡΗΣ είναι πιθανό να παρουσιαστεί ελαφρώς αλλαγμένος στο παιχνίδι του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με τουλάχιστον μία αλλαγή σε κάθε γραμμή του. 

Στην άμυνα, ο Σούντγκρεν αναμένεται να πάρει τη θέση του Σάκιτς στα πλάγια μπακ. Στο κέντρο ο Ματίγια έχει αρκετές πιθανότητες για να επανέλθει στην ενδεκάδα μετά από καιρό, παίρνοντας είτε τη θέση του Σάσα είτε εκείνη του Τζέγκο, σε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο που… κουμπώνει στο αγωνιστικό του στυλ.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείτι η επάνοδος του Μπρούνο Γκάμα στην επίθεση, με τον Μάντζιο να αφήνει στον πάγκο έναν εκ των Ματέο Γκαρσία ή Μπερτόγλιο.

Τα παραπάνω είναι που απασχολούν κυρίως τον Μάντζιο, ο οποίος δύσκολα θα αλλάξει κάτι στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα