Ομολογία για Λάσκοφ, αθωωνει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Πέρα από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σήμερα υπόμνημα στην επιτροπή Δεοντολογίας κατέθεσε και η πλευρά του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αθήνα!

Πέρα από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σήμερα υπόμνημα στην επιτροπή Δεοντολογίας κατέθεσε και η πλευρά του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ συμφωνα με όσα προκύπτουν από την Αθηνα. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και δικαιώνουν απόλυτα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα ο ίδιος ο παίκτης ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την οποία σημειώνει ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή της.

Σημειώνει ότι η πλαστογραφία έγινε από τον άνθρωπο που ανέλαβε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα και πως αυτό συνέβη εν αγνοία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά την απόφασή της να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο με τον παίκτη. Επειδή, λοιπόν, ήταν η τελευταία μέρα των μεταγραφών (31-8-18) και δεν υπήρχε άλλος τρόπος εξασφάλισης άδειας παραμονής στην Ελλάδα χωρίς ενεργό συμβόλαιο, κατασκευάστηκε το έγγραφο και κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη διοίκηση στην περιφέρεια Μακεδονίας.

Με αυτή την ομολογία αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι καταγκρεμίζεται η προπαγάνδα και πλέον η επιτροπή Δεοντολογίας οφείλει άμεσα να απαλλάξει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να πάει ακόμα και σε ακροαματική διαδικασία ΟΤΑΝ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ-ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ;

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X