Η απάντηση Κούπερ και οι… άλλοι

από AllAboutARIS

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα ο Δημήτρης Ηλιάδης θα περιμένει για λίγες ώρες ακόμα τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Παρά  τα αντιθέτως λεγόμενα ο Δημήτρης Ηλιάδης θα περιμένει για λίγες ώρες ακόμα τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Από σήμερα το πρωί έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον Αργεντίνο τεχνικό και φαίνεται να τα κατάφερε λίγο μετά το μεσημέρι. Μάλιστα υπήρξε επικοινωνία και με τον Αλεχάντρο Καμάνιο τον ατζέντη του Αργεντίνου τεχνικού, όπου καθορίστηκε επακριβώς η πρόταση του ΑΡΗ.

Tα δεδομένα στην περίπτωσή του δεν φαίνεται να διαφοροποιούνται. Η δυσκολία παραμένει, ωστόσο ο πρόεδρος του ΑΡΗ φαίνεται να ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τον μεταπείσει. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του και για αυτό θα περιμένει την τελική απάντηση του Κούπερ για λίγες ώρες ακόμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ήδη δεν έχουν ξεκινήσει επαφές και για άλλους προπονητές από το εξωτερικό. Ήδη έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές που θα… τρέξουν πιο επισταμένα εφόσον ο Κούπερ απαντήσει αρνητικά.

Ακόμα και αυτή την ώρα όμως και παρά τα αντιθέτως λεγόμενα όλων ο Δημήτρης Ηλιάδης εξακολουθεί και έχει σε πρώτο πλάνο τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το αν θα έχει αποτέλεσμα ή όχι αυτή η επιμονή του θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Πρόεδρος του ΑΡΗ θέλει ως αύριο να έχει κλείσει το θέμα του προπονητή και την Κυριακή στο φιλικό με τον Ολ. Βόλου να κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα