Νίκη και πρωτιά για την Εθνική

από AllAboutARIS

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η εθνική ομάδα στο Λιχτενστάιν με γκολ του Κώστα Μήτρογλου και εκμεταλλεύτηκε την εκτός έδρας νίκη της Σλοβακίας επί της Βοσνίας για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του ομίλου.

Μπορεί η εθνική μας ομάδα να μην βλεπόταν στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού κόντρα στο Λιχτενστάιν, μπορεί να έμεινε με δέκα παίκτες μετά την ανόητη αποβολή του Χολέμπας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59’ (ακολούθησε η αποβολή του Χάσλερ για τους αντιπάλους μας στο 66’), ωστόσο κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με το «χρυσό» γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 72’.

Οι συνθέσεις:

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γιέλε, Κουΐντανς, Έρι, Φρικ (27` Αντρέας Κρίστεν), Στόκλασα, Βίσερ (86` Γιλντίζ), Νίκολας Χάσλερ, Ποβλερίνο, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Ματίας Κρίστεν (90`+2` Γκούμπσερ).
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης (67` Καραγκούνης), Κονέ (46` Νίνης), Χριστοδουλόπουλος (84` Παπαδόπουλος), Μήτρογλου.

Με αυτή τη νίκη εκμεταλλεύτηκε και το «δώρο» της Σλοβακίας, που νίκησε τη Βοσνία μέσα στην έδρα της με 1-0 και τη έστειλε… συγκάτοικο στην κορυφή την Ελλάδα, που έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα για να κερδίσει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Δείτε στο YellowTV την εκτός έδρας νίκη της Σλοβενίας επί της Βοσνίας με 1-0

Προτεινόμενα Άρθρα