«Χρειαζόμασταν την νίκη»

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Ψυχογιός αγώνιστηκε μετά από καιρό κόντρα στην πρώην ομάδα του, είχε καλή παρουσία, ενώ παράλληλα ήταν και ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΑΡΗ…

Ο Νίκος Ψυχογιός αγώνιστηκε μετά από καιρό κόντρα στην πρώην ομάδα του, είχε καλή παρουσία, ενώ παράλληλα ήταν και ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΑΡΗ. Ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνίδιου τόνισε ότι oι “κίτρινοι” δεν έκαναν καλό ξεκίνημα, ωστόσο όλοι μαζί θα δουλέψουν για να έρθει η νίκη στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Χρειαζόμασταν τη νίκη έστω και σε φιλικό για την ψυχολογία μας. Πιστεύω να μας βοηθήσει για να πάμε να κερδίσουμε το ματς που έρχεται στο πρωτάθλημα. Ήταν μια πρόβα γι` αυτό το ματς το σημερινό φιλικό».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Είμαστε προβληματισμένοι γιατί δεν έχουμε κερδίσει και έχουμε από νωρίς αλλαγές, αλλά δική μας δουλειά είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε αγώνες».

Για το ότι αρκετές φορές προωθήθηκε: «Εξαρτάται πάντα από το τι μου ζητάει ο προπονητής να κάνω. Σήμερα μου ζητήθηκε να βγαίνω μπροστά και να βοηθάω, προσπάθησα να κάνω ακριβώς αυτό, τίποτα παραπάνω».

Προτεινόμενα Άρθρα