Ελσνερ: Το πρώτο στοίχημα

από AllAboutARIS

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ, η κοινή γλώσσα και η τελευταία ευκαιρία του Ελσνερ.

Στην έλευση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς εναποθέτουν τις ελπίδες τους οι κίτρινοι για την αγωνιστική αφύπνιση του Ροκ Έλσνερ. Το γεγονός ότι μιλούν την ίδια γλώσσα ίσως λειτουργήσει ευεργετικά στον Σλοβένο που μέχρι στιγμής αρκέστηκε σε χαμηλές πτήσεις και δεν δικάιωσε την επιλογή να είναι ο πρώτος ξένος που έκλεισε η διοίκηση το καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν- τουλάχιστον ως τον Γενάρη- οι κίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ότι μπορούν για να αφυπνίσουν τον Ελσνερ. Το βάρος πέφτει στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς που με το πλεονέκτημα της κοινής γλώσσας αναμένεται να προσπαθήσει να… ανεβάσει τον Σλοβένο. Ήδη στην χθεσινή προπόνηση ο Ελσνερ έμοιαζε περισσότερο απελευθερωμένος, πιο ενεργητικός και με άλλη αυτοπεποίθηση, γεγονός που τοποθετείται στην έλευση του Μιλίνκοβιτς. Για τον τελευταίο η προσαρμογή του 27χρονου αμυντικού χαφ είναι ένα από τα στοιχήματα και λογικά τις επόμενες μέρες θα μιλήσει μαζί του προσπαθώντας να τον… επαναφέρει. 

Από την άλλη και για τον Ελσνερ η έλευση του Μιλίνκοβιτς μοιάζει να είναι η τελευταία του ευκαιρία να αλλάξει την άσχμη πρώτη εντύπωση και να αποδειχθεί χρήσιμος για την ομάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα