Προκλητική στάση από την αστυνομία

από AllAboutARIS

Μετά από αντίδραση των φίλων της ομάδας, το θέμα τελικά διευθετήθηκε και θα δώσουν κανονικά το "παρών" στο πλευρό της ομάδας

ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Από του πουθενά θέμα πήγε να δημιουργηθεί έξω από το Κλειστό της Φλώρινας, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού ανάμεσα στον ΑΡΗ και τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία δεν επέτρεπε στην αρχή την είσοδο των οπαδών του ΑΡΗ στο γήπεδο, χωρίς λόγο και αιτία. Αυτό όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, που μπλόκαρε την είσοδο, λέγοντας πως αν δεν μπει αυτός, δεν θα μπει κανένας.

Ευτυχώς στο τέλος επικράτησε η λογική, με τους οπαδούς του ΑΡΗ να εισέρχονται κανονικά στο γήπεδο και να παίρνουν τη θέση τους στην κερκίδα, για να βρεθούν στο πλυερό του Αγγέλου και των παικτών του. Παρόλα αυτά, η συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων, που μάλλον θορυβήθηκαν από τη μεγάλη παρουσία του κόσμου,  κρίνεται ιδιαίτερα αυστηρή, ειδικά όταν μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι, και από τη στιγμή που στα δύο προηγούμενα φιλικά που έδωσε ο ΑΡΗΣ στη Φλώρινα, δεν συνέβη το παραμικρό.

Προτεινόμενα Άρθρα