Σε αυτά θα αναφερθεί

από AllAboutARIS

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι σημερινές τοποθετήσεις του Προέδρου του ΑΡΗ.

Μετά από ένα δύσκολο και ιδιαίτερα κουραστικό καλοκαίρι με τεράστιο όγκο θεμάτων προς διευθέτηση που απαιτούσε αδιάκοπη εργασία, ο Δημήτρης Ηλιάδης ήρθε η ώρα να ανοίξει τα χαρτιά του και να ενημερώσει για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του στη διοίκηση του ΑΡΗ και τις από εδώ και πέρα προθέσεις του. Ο Πρόεδρος των κιτρίνων μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης (στις 16:00 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης) και θα ερωτηθεί για πρώτη φορά για τα… καυτά θέματα που απασχολούν τον ΑΡΗ.

Ο Πρόεδρος των κιτρίνων, προτίθεται να αναφερθεί σε πλείστα όσα ζητήματα. Καταρχήν για την προσπάθεια που έγινε στο άρθρο 99 και πιθανότατα θα κατονομάσει αφενός όσους έβαλαν… πλάτη αλλά και αυτούς που έβαλαν τρικλοποδιές στην επίτευξη συμφωνιών.

Ενδιαφέρον έχει η τοποθέτησή του για το οικονομικό πλάνο της διοίκησής του και πως σκοπεύει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από την επικείμενη υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99. Προεκλογικά ο Ηλιάδης είχε πει ότι θα συμμετάσχει και ο ίδιος στην ΑΜΚ και λογικά θα αναφερθεί στις προθέσεις του, και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα πει ότι φεύγει την επόμενη μέρα εφόσον προκύψει σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον.

Παράλληλα αναμένεται να απαντήσει και γιατί δεν έχει ακόμη υλοποιήσει την προεκλογική δέσμευση ύψους 1,4 εκ ευρώ.

Τέλος ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η αναφορά του στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού και στις επιλογές των ξένων παικτών και κυρίως των Ιμπε και Ελσνερ αλλά και την απόφασή του να χρήσει τεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Μούτα οι κινήσεις του οποίου προκάλεσαν ουκ ολίγα προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα