Φουλ της διπλής

από AllAboutARIS

Με διπλές προπονήσεις ο προπονητής του ΑΡΗ σκοπεύει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να δουλέψει στις αδυναμίες που εντόπισε.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας που παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα, έχει εμπιστοσύνη στο υλικό και κυρίως στην βελτίωση που θα έρθει μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Με δεδομένο ότι πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του, ο σέρβος τεχνικός σκοπεύει να αξιοποιήσει το γεγονός ότι το παιχνίδι με την Ξάνθη γίνεται Δευτέρα.

Για το λόγο αυτό έχει ήδη προγραμματίσει διπλές προπονήσεις, Τετάρτη και Πέμπτη προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες με τους παίκτες του στο γήπεδο και να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας.

Ο Μιλίνκοβιτς, όπως είπε και στη συνάντηση που είχε με τον Ηλιάδη, πιστεύει ότι το υλικό έχει περιθώρια βελτίωσης και μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις θα αφομοιώσει την φιλοσοφία του. Οι τομείς στους οποίους θα επικεντρωθεί ο 45χρονος τεχνικός είναι δυο. Η καλύτερη αντίδραση στα στημένα που έχουν εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα για τον Αρη (τέσσερα γκολ) και η πιο ορθολογική ανάπτυξη στην επίθεση.

Προτεινόμενα Άρθρα